Retro Bikes - Din Bæredygtig Transport

Her hos Retro Bikes, mener vi at cykler er den bedste form for bæredygtig transport. 
Cyklen og klimaet går hånd i hånd.

Bæredygtig transport er ikke bare at hoppe op på en cykel og så være mere bæredygtig. Det er en start og sundt for klimaet, dog ligger der mere bag.

I Retro Bikes er vi af den overbevisning, at en bæredygtig transport, som alternativ også gælder produktionen og de aktiviteter, som ligger bag denne. Derfor er vi meget bevidste om hvordan vi istandsætter og klargøre cyklerne, som vi giver videre.
Du kan læse mere om dette under afsnittet “Hvad gør Retro Bikes for klimaet?”

Cyklen er et CO2-neutralt alternativ til fossilebrændstoffer, som fx bilen.

Selvom flere og flere biler er elektriske eller hybrid, så vil det fortsat vare minimum 15-20 år, før alle biler på fossile brændstoffer vil være udskiftet. Det mener Christian Brand, Lektor i Transport, Energy & Environment, hos University of Oxford.

Han mener desuden, at ved at bevæge os fra motoriseret transport, som biler, bus og tog – til en aktiv transport, cykler, e-cykler og gåben, vil vi relativt hurtigt kunne mindske udledningen af CO2 i byerne og på global plan. 

I en undersøgelse fortaget af netop Christian Brand, fandt han ud af, at ud af de 10.000 deltagere der var i forsøget, udledte de benyttede sig af aktiv transport, fremfor motoriseret transport, 84% mindre CO2.

Du kan læse mere om Christian Brands undersøgelse her

Bæredygtig transport

Hvordan sikre Retro Bikes en bæredygtig produktion?

I Retro Bikes handler vi udelukkende med retro, vintage og brugte cykler. Desuden genbruger vi dele fra andre cykler og relevante enheder, som kan bidrage til cyklens udtryk. Skulle der være dele og udstyr vi mangler for at give din cykel netop det udtryk som du ønsker, så vil vi kun købe det ind, som vi skal bruge – og ikke en skrue for meget. 

Vi vil derfor ikke have et overforbrug af dele eller udstyr, for at holde produktionen og indkøb nede.
Det gør vi for at mindske overproduktionen af udstyr, som lige nu hærger kampen mod klimakrisen. Vi håber at kunne vise andre virksomheder, at man godt kan opbygge en sund forretning, uden at have overflødigt varelager. 

Vi har desuden, i samarbejde med Stribe som har sat vores betalingsservice op, afsat 1% af alle vores omkostninger til kampen mode klimakrisen. 

En ting er sikkert, vi vil altid kæmpe for at optimere alle led i vores forretning, til at være den mest klimavenlige løsning, samtidig med at vi leverer din drømmecykel. 

 

Lad os sikre en bæredygtig fremtid, sammen - Tjek vores service ud her!

Øvrigt indhold

Mød os!

“Vi glæder os til at servicere dig og hjælpe dig med at genfinde glæden ved din gamle cykel eller en ny re-designet retro cykel!”

19/11/2021