Istandsættelse

Vi mener at alle cykler fortjener en chance til

Vores store passion er at give din gamle retro cykel nyt liv og en frisk personlighed.

Har du en retro cykel, som du gerne vil bringe tilbage til sin storhedstid?
Ræk ud til os allerede i dag! 

For at sikre os at din cykel får det helt rette look for dig, vil vi involvere dig i hele processen.
Ligefra design, til den færdige cykel.  

Når vi arbejder på cyklen, så forsøger vi altid at genbruge så meget udstyr som muligt.
Det bidrager til at minimerer forbruget og sætter derfor et  klimavenligt aftryk, på vores arbejde.

Genbrugt udstyr bærer også på historier og danner rammerne for cyklens friske personlighed.

På blot 5 simple trin, kan vi sørge for at din gamle retro cykel går fra vision til realitet.  

Kontakt os i dag

01

Design og Vision

For at sikre os at din cykel får det helt rette look for dig, er vores ambition at involvere dig i hele processen. Ligefra design, til den færdige cykel.  

Har du selv ideer til design, så vil vi gøre vores ypperste for at efterleve dine behov og vision for cyklen. 

Hvis du ikke har en klar ambition for din cykel, så er det også okay. Vores team består af en række kreative designere, med masser af erfaring, som står klar til at assistere dig, så vi i samarbejde med dig, kan finde cyklens nye udstråling og personlighed. 

02

Indsamling af Udstyr og Dele

Hos Retro Bikes vil vi gerne bidrage positivt til kampen mod klimaændringerne. Vi handler derfor primært med udstyr som er fra genbrug eller virksomheder som vægter bæredygtige produkter eller produktion ligeså højt, som vi gør.  

Ved at genbruge så mange dele som muligt, holder vi mængden af indkøbte dele nede. Allerede i designprocessen har vi et overblik over præcis hvad vi mangler for at kunne udføre din vision. Vi vil derfor kun købe/indsamle dette og ikke en skrue for meget. 

Da vi brænder for genbrug og dermed forsøger at minimere mængden af nye materialer i vores arbejde, vil søge nært og fjernt for at kunne opfylde din og vores vision for cyklen. Det betyder, at skulle der være dele som vi ikke kan anskaffe til cyklen, så vil vi kontakte dig med nye ideer og være løsningsorienteret. I sidste ende, er beslutningen om arbejdet og processen op til dig!

 

03

Istandsættelse af Cyklen

Når vi har en klar vision for cyklen og indsamlet det materiale vi skal bruge, vil vi påbegynde istandsættelsen af cyklen. 

Det er i dette step, at vi genfinder cyklens personlighed og giver den et nyt liv. 

Under istandsættelsen vil vi holde dig opdateret, såfremt vi skulle støde ind i udfordringer eller står ved en skillevej, hvor en beslutning skal træffes. Vi vil altid sørge for at markante beslutninger træffes af dig, så vi sikre os at cyklen bliver præcis som du vil have den. 

04

Din Godkendelse af Cyklen

Når vi er færdige med at istandsætte cyklen og vi selv er tilfredse med hver eneste detalje, som vi har udarbejdet, vil vi kontakte dig. 

Befinder du dig langt væk eller har for travlt til at møde fysisk op i butikken, vil vi sende en live video, samt vise billeder fra hver en vinkel, så vi kan sikre os, at du har det fulde overblik. 

Vores arbejde er ikke færdigt før, at du er 100% tilfreds med resultatet. 

05

Cyklen Afleveres Tilbage til Dig

Når vi har en enten mundtlig eller skriftlig accept fra dig, hvor du godkender cyklen og det arbejde vi har lagt i det, er cyklen klar til at blive hentet eller afsendt til dig. 

Når du har cyklen fysisk og er tilfreds med resultatet, så vil vi sætte enormt meget pris på en skriftlig og personlig anmeldelse på Trustpilot, Facebook og Google Reviews. Vi vil rigtig sørge for at flere cykler for en chance til og her skal vi bruge din hjælp til at dele din oplevelse med resten af Danmark. 

Såfremt at du ikke er tilfreds med resultatet, så kan du altid kontakte os og så finder vi en løsning sammen. Vi står ALTID klar til at hjælpe! 

Kontakt os i dag - så hjælper vi dig med dine ambitioner og giver dig en pris