Retro Bikes

Vi glæder os til at tage i mod dig og din cykel. Vi vil rigtig gerne vise dig, at der er mere til en cykel end bare at køre på den fra A til B.

"Life is a journey not a destination"

- Ralph Waldo Emerson

Vores services

Vores store passion er at genskabe glæden ved klassiske, vintage og retro cykler og bringe dem tilbage til deres storhedstid. 

Ældre designs er oftest tidsløst og det samme gælder din retro cykel – den holder bare.

Bæredygtig produktion, genbrug af udstyr og reducering af overproduktion, er noget vi kæmper bravt for her i Retro Bikes.
Vi står som Verden overfor en global klimakrise, som kræver at vi handler nu. Derfor vil vi altid sætte klimaet først og dermed danne rammer for nye tendenser i branchen. Vi håber at vores arbejde skaber en positiv domino-effekt i branchen, så vi sammen kan stå sammen i kampen for en bedre fremtid. 

Du kan læse mere om vores vision – lige her! (INDSÆT LINK til vision)

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at opfylde dine ønsker og ideer til din retro cykel eller give dig glæden ved en cykel, som vi har hjulpet med genfinde sin personlighed, med et friskt nyt look. 

Følg gerne med på vores sociale medier, hvor vi hele tiden deler vores arbejde, konkurrencer, videoer og andet lækkert content. 

Tusind tak til dig, for at gøre en forskel! 

Følg med den grønne bølge
Øvrigt indhold
Retro Bikes & Klimaet

I en jungle af bæredygtighed og genbrug, vil vi gerne give fuld transparens i vores arbejde

25/11/2021