Retro Bikes - Din nye cykelforhandler

Velkommen til Retro Bikes – din nye cykelforhandler. 

Vi har arbejdet utrolig længe på vores forretning og på at skræddersy den til lige den cykelforhandler, som vi mener, at du står og mangler. 

I Retro Bikes gør vi en dyd ud af istandsætte gamle cykler, som vi mener fortjener en chance til. Vores ambition er altid at sørge for, at den cykel du køber eller får sat i stand hos os, matcher dine behov og tanker. Vi ønsker bevare personligheden og sjælen, som hver cykel besidder, men samtidig give den et udtryk, som passer en til nutiden. Vi kombinere derfor vintage og retro designs, med moderne og friske looks. 

Retro Bikes fik allerede ben at gå på tilbage i sommeren 2012. CEO og Founder, Oliver, fik nemlig sin fars retro racercykel, fra 80’erne, som han ellers bare ville have smidt ud. Oliver gav denne cykel et helt nyt design, hvor den gik fra krakelerende, sort lak til en frisk mat grøn lak. Dertil fik den nye dæk, hjul, pedaler, samt et mørkegrønt styrbånd – alt sammen genbrugt fra garagen. Bremsesystemet fungerede fortsat upåklageligt, så dette forblev intakt, dog strammet lidt ind. 

Historien fra dengang er også det Retro Bikes, som cykelforhandler, er bygget op om den dag i dag. Cykler, som er på sidste vers, har masser at give af. En finjustering på enkelte dele og udskiftning på andre og en gammel vintage cykel fra 80’erne, kan blive så god som ny igen. Dele fra andre cykler, kan genbruges og dermed give sjælen videre til en ny cykel. 

Netop genbrug er også noget, som Retro Bikes slår et slag for og er noget som er essentielt for virksomheden. Genbrug er med til at hjælpe klimaet og bekæmper overproduktion. 

En cykel, som har fået nyt liv gennem andre cykler, er noget af det smukkeste du kan finde på gaderne. Den bæger desuden på en masse fortællinger og anekdoter.

Følg med den grønne bølge

Design cykel

Se hvad vi kan gøre for dig - lige her

Øvrigt indhold

I en jungle af bæredygtighed og genbrug, vil vi gerne give fuld transparens i vores arbejde

25/11/2021